Athletic Performance – Fysträning

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT DOESN'T WORK HARD.

Du behöver inte vara den bästa atleten eller den duktigaste spelaren.Med rätt inställning och bra planerad träning kan du åstadkomma vad du vill.

”Vår målsättning är att stödja idrottare och idrottslag i deras utveckling och hjälpa dem att nå sin fulla potential, oavsett kön eller ålder. Vi strävar efter att erbjuda en heltäckande fysisk träningsupplevelse för alla individer och lag som vänder sig till oss. Vår träningsmetodik är skräddarsydd för att möta både individuella och lagets specifika behov och mål. Vi optimera och skapa rätt förutsättningar som krävs för att nå nya höjder på fotbollsplanen.”

Vi Erbjuder olika upplägg av Fysträning

Individuell

Optimera Din Atletiska Prestanda!

Du behöver inte vara den bästa atleten för att nå dina mål. Med rätt inställning och en genomtänkt träningsplan är framgång möjlig. Oavsett om du tävlar internationellt, är en lovande junior eller återhämtar dig från en skada, är resultaten det viktigaste. Hos oss på Athletic Performance är träningen nyckeln!

 

Vi skräddarsyr program utifrån din profil och dina mål. Genom att fokusera på sport-specifika rörelser och stärka både kraft och snabbhet, identifierar vi svagheter och minimerar skaderisken.

 

Vi strävar efter funktionell träning som återspeglar sportens utmaningar. Oavsett nivå hjälper vi dig att nå din fulla potential genom anpassade grupper. Våra juniorgrupper, indelade efter ålder, fokuserar på att bygga grundfysik, förbättra koordination och styrka för långsiktig utveckling utan skador.

Vi arbetar efter fem huvudord – Disciplin, Fokus, Respekt, Lyhördhet och Inställning – och kräver ansvar och engagemang från våra atleter. Vårt mål är att lyfta prestationen till nästa nivå genom att utveckla grundstyrka, kraft, hastighet och flexibilitet. Vi fokuserar på olika faser för att möta alla utmaningar som spelarna kan stöta på under säsongen.

Team

 

Vi fokuserar på helhetsutvecklingen av laget genom att prioritera individer och disciplin. Krav ställs från båda håll, och vi tror att glädje är en nyckel till framgång. Kontinuitet, progression, anpassning och flexibilitet är centrala begrepp i vår träningsfilosofi.

De första två träningstillfällena används för att screena spelarna och skapa ett skräddarsytt träningsupplägg. Uppföljning sker kontinuerligt för att säkerställa lagets totala utveckling.

 

Vi strävar proaktivt efter att förebygga skador och förbättra fysisk prestation. Vi ser möjligheter snarare än hinder och anpassar träningen individuellt. Varje spelares behov och lagets övergripande mål är centrala i vårt arbete.

Vi välkomnar uppdrag från föreningar med tydliga ambitioner för lagets utveckling och klara målsättningar.  Upptäck våra innovativa träningsmetoder och ta steget mot att förbättra fotbollsprestation genom att integrera effektiv fysträning.

Vi är här för att stödja ert fotbollslag på er resa mot att nå och överträffa era träningsmål. Maximera era resultat och ge ert lag den fysiska styrka som krävs för att ta er till nya nivåer på fotbollsplanen.

FOKUSOMRÅDEN

Ungdom
Rörlighet & BalansGrundstyrkaHopp & Landingskadeförebyggande 
Junior
Rörlighet & BalansStyrka & StabilitetHopp & LandingLöpteknik & SnabbhetSpänst
Senior
Rörlighet & BalansStyrka & skadeförebyggandeExplosivitet & SpänstLöpteknik & Snabbhetkondition & Uthållighet

U17 / U19 och Seniorspelare

Klubbar och enskilda atleter vänder sig till oss för att få utveckling i sitt spel, dynamik i laget och med olika typer av mål.

Vårt enda krav är att vara beredd på att satsa och investera i sin egen utveckling.

Ungdom och Juniorspelare

Klubbar och enskilda atleter vänder sig till oss för att få utveckling i sitt spel, dynamik i laget och med olika typer av mål.Vårt enda krav är att vara beredd på att satsa och investera i sin egen utveckling.

Klubbar

Klubbar och enskilda atleter vänder sig till oss för att få utveckling i sitt spel, dynamik i laget och med olika typer av mål.

Vårt enda krav är att vara beredd på att satsa och investera i sin egen utveckling.

Athletic performance
kontakta oss!

För mer information om oss eller våra tjänster, fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Sommarerbjudande

Träna Med Oss!

Just nu får du testa på vår sommarschema med 11 varierande pass i veckan & möjlighet att träna själv på centret

För halva priset!

Träna med oss

Vecka 27-31 för bara 649:-

(ord pris 1295:-)

Vi bjuder dessutom

På inskrivningsavgiften Värd 750:-